Samenwerkingen

Verschillende bedrijven dragen actief bij aan het behoud van het cultuurhistorische fortmonument en zijn activiteiten. Deze groep van bedrijven heeft KunstFort Asperen verenigd in de ‘pARTners van KunstFort Asperen’.

Onze pARTners steunen de activiteiten van KunstFort Asperen met een bedrag van € 500,- per jaar. In ruil bieden wij, naast natuurlijk grote dankbaarheid:
• eenmaal per jaar gratis gebruik van de nieuwe, unieke vergaderlocatie in de Taveerne naast KunstFort Asperen (exclusief consumpties)
• tien vrijkaarten voor de zomertentoonstelling in KunstFort Asperen
• uitnodiging voor de officiŃ‘le opening van de zomertentoonstelling in het KunstFort en  een persoonlijke rondleiding van de curator(en).
• een kleine vermelding met bedrijfsnaam en logo op de grote gevelbannier van de zomerexpositie (juli t/m september) van KunstFort Asperen
• vermelding met link op de website van KunstFort Asperen.

opstalverzekeraarBron

Tot onze pARTners behoren:

Accountantskantoor en Belastingadviseurs Van Noord uit Leerdam  
Aannemersbedrijf D. van der Steen uit Utrecht
ETB Wakkermans Interlec uit Haaften (sponsort de expositie Hummingbirds met electramateriaal)
Kop Beveiliging uit Leerdam
Makelaar de Landerij
Martens & van Oord uit Oosterhout (sponsort 5 jaar € 1000 per jaar)
Rabobank Vijfheerenlanden
Museum Klok & Peel uit Asten (levert gratis klokken voor de expositie HummingBirds)
Stichting Bossche Beiaards (sponsort de expositie Hummingbirds)

Donateurs van KunstFort Asperen

Iedereen die KunstFort Asperen een warm hart toedraagt en de activiteiten wil steunen, verwelkomen wij graag als Donateur van KunstFort Asperen. Donateurs betalen jaarlijks €35,- en kunnen daarvoor de lopende tentoonstelling gratis bezoeken zo vaak zij willen.  Steunt u KunstFort Asperen? Neem voor meer informatie contact op met Viola Hazelhoff via pr@kunstfortasperen.nl of 06- 29090783

Stichting KunstFort Asperen ontvangt subsidies van onderstaande partijen. Deze zet het KunstFort in voor beheer, onderhoud en renovatie van het fort en voor de organisatie van de tentoonstellingen en andere culturele activiteiten.

KunstFort Asperen is opgenomen in het VastgoedCultuurFonds. Het VastgoedCultuurFonds maakt het particulieren mogelijk op een fiscaal aantrekkelijke wijze, duurzaam te beleggen in vastgoed ten behoeve van bedrijven en instellingen op het gebied van kunst en cultuur. Het VastgoedCultuurFonds maakt het voor bedrijven en instellingen in de creatieve sector mogelijk in Nederland vastgoed te ontwikkelen, in eigen bezit te verwerven en optimaal te onderhouden.